Skip to content

Патека:Насловна
Наставни Планови 4 годишно - 2017 Испечати Е-пошта
Наставни планови за четиригодишно средно стручно образование изготвени во рамките на Проектот за развој на вештини и подршка на иновации.
 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020