Skip to content

Патека:Насловна
Машинска струка Испечати Е-пошта

I ГОДИНА

Автомеханичар
 
 
Инсталатер на цевкини водови

 

Инсталатер за греење и климатизација

 

Каросериски механичар

 

Конструкциски механичар

 

Машинист за енергетски постројки

 

Машински механичар

 

Обработувач на метал

 

Заварувач
 
_______________________________________________________
 

II ГОДИНА

Автомеханичар
 
 
Инсталатер на цевкини водови
pdf Практична настава

 

Инсталатер за греење и климатизација
Каросериски механичар

 

Конструкциски механичар

 

Машинист за енергетски постројки
 
 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020