Skip to content

Патека:Насловна arrow Контакт
Геолошко-рударска струка и металуршка струка Испечати Е-пошта

I ГОДИНА

Ракувач со рударски машини

pdf Геологија

pdf Практична настава

pdf Техничка комуникација

pdf Заштита на работната и животната средина

 
www.yesnetwork.mk
al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020