Skip to content

Патека:Насловна
Електротехничка струка Испечати Е-пошта
I ГОДИНА

Автоелектроничар
pdf Електротехнички материјали и елементи
pdf Електротехника
pdf Практична настава
pdf Техничко комуницирање


Електричар
pdf Електротехнички материјали и елементи
pdf Електротехника
pdf Практична настава
pdf Техничко комуницирање


Електромеханичар за компјутерска техника и технологија
pdf Електротехнички материјали и елементи
pdf Електротехника
pdf Практична настава
pdf Техничко комуницирање


Електромеханичар
pdf Електротехнички материјали и елементи
pdf Електротехника
pdf Практична настава
pdf Техничко комуницирање
 
_______________________________________________________
 

II ГОДИНА

Автоелектроничар
pdf Автоелектроника
pdf Автоелектротехника
pdf Електрични мерења
pdf Практична настава


Електричар
pdf Електрични инсталации и осветлување
pdf Електрични мерења
pdf Електрични мрежи и водови
pdf Практична настава


Електромеханичар за компјутерска техника и технологија
pdf Дигитални системи и хардвер
pdf Електрични мерења
pdf Електроника
pdf Практична настава


Електромеханичар

pdf Електрични мерења
pdf Практична настава
pdf Разладни уреди
pdf Термички уреди
 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020