Skip to content

Патека:Насловна
2016 Испечати Е-пошта

pdf Акциски план за организирање и реализирање на Проектот „ЛИДЕР“ – избор на најдобар ученик по струка од завршните години во стручното образование во Република Македонија.

pdf Предлог училишта - домаќини и време на реализација на активности за избор на Лидер на струка за 2016 година

 

*****************************************************************************

pdf Список на натпреварувачи - машинска струка

pdf Список на натпреварувачи - хемиско технолошка струка

pdf Список на натпреварувачи - угостителско-туристичка струка

pdf Список на натпреварувачи - електротехничка струка

pdf Список на натпреварувачи - лични услуги

pdf Список на натпреварувачи - сообраќајна струка

pdf Список на натпреварувачи - здравствена струка

pdf Список на натпреварувачи - економско-правна и трговска струка

pdf Список на натпреварувачи - земјоделско-ветеринарна струка

pdf Список на натпреварувачи - градежно-геодетска струка

*****************************************************************************

 

 
www.yesnetwork.mk
al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020