Skip to content

Патека:Насловна
СООБРАЌАЈНА СТРУКА Испечати Е-пошта

Машиновозач за маневра

___________________________________________________________________________________ 

Благајник во железничка станица
Диспечер на телекоманда
Диспечер во патен сообраќај
Контролор за безбедност во железничкиот сообраќај
Oператор за експлоатација на патни превозни средства
Оператор за организација на патен сообраќај
Оператор за регулирање и безбедност на патниот сообраќај
Оператор за складирање
Оператор за транспортна логистика
Оператор за транспорт
Оператор за увид во сообраќајна незгода
Отправник на возови
Шпедитерски царински застапник
Шпедитер
Транспортно – комерцијален техничар
Возач - инструктор
Застапник за осигурување во сообраќајот

Ракувач на дигалка
Ракувач на виљушкар
Машиновозач
Ракувач на автодигалка
Осигурителен застапник
Шпедитер

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020