Skip to content

Патека:Насловна
Геолошко-рударска струка и металуршка струка Испечати Е-пошта

I ГОДИНА

Ракувач со рударски машини

pdf Заштита на работната и животната средина

pdf Техничка комуникација

pdf Геологија

pdf Практична настава

 

II ГОДИНА

Ракувач со рударски машини

pdf Геологија

pdf Машинство

pdf Рударство

pdf Практична настава

 

III ГОДИНА

Ракувач со рударски машини

pdf Рударски машини

pdf Рударство

pdf Практична настава

 
www.yesnetwork.mk

Следење

al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020