Skip to content

Патека:Насловна arrow Лидер на струка arrow Лидер на струка за 2018
Лидер на струка за 2018
2018 Испечати Е-пошта

pdf Акциски план за организирање и реализирање на Проектот „ЛИДЕР“ – избор на најдобар ученик по струка од завршните години во стручното образование во Република Македонија.

pdf Преглед на училишта - домаќини и време на реализација на активности за избор на Лидер на струка за 2018 година

*****************************************************************************

pdf Список на ученици и ментори - Економско-Правна и Трговска струка
pdf Список на ученици и ментори - Електротехничка струка
pdf Список на ученици и ментори - Хемиско-Технолошка струка
pdf Список на ученици и ментори - Машинска струка
pdf Список на ученици и ментори - Сообраќајна струка
pdf Список на ученици и ментори - Текстилно-Кожарска струка
pdf Список на ученици и ментори - Угостителско-Туристичка струка
pdf Список на ученици и ментори - Земјоделско-Ветеринарна струка
pdf Список на ученици и ментори - Лични услуги

 
www.yesnetwork.mk
al.gif AL
  en.gif EN
   
РМ
bilten-banner.png

bannerbrosura.png
programi.jpg
СТРАТЕГИЈА ЗА СТРУЧНО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУКА 2013 – 2020