Skip to content

Pathway:Ballina
Përvjetori

Qendra për Arsimin Profesional dhe Trajnim  - më 9 mars 2010 shënoi trevjetorin nga themelimi i saj në hapësirat e SHMQSH "Tanev Lazar" - Shkup. Shprehim falënderim për prezencën e zëvendëskryeministrit për çështje evropiane z. Vasko Naumovski dhe ambasadorit austriak H.E.Mr. Alois Kraut.

Njëherë, shprehim falënderim edhe te të gjithë përfaqësuesit e institucioneve nga vendi dhe organizatave ndërkombëtare, të cilët morën pjesë në këtë jubile.  

Lexoni përmbajtjen...
 
KUMTESË
Ju njoftojmë se Ministria e Arsimit dhe Shkencës në kuadër të projektit Libra Falas për nevojat e arsimit të mesëm profesional shpalli THIRRJE PUBLIKE për të treguar interes për përgatitjen e dorëshkrimeve (teksteve) për librat e arsimit të mesëm profesional, me qëllim të grumbullimit të informatave për autorët e mundshëm të librave për vitin e I dhe II për arsimin e mesëm profesional katërvjeçar. 
Informata më të detajuara do të mund të gjeni në ueb faqen e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës http://rakopisi.mon.gov.mk/intro
 
Aktualitete


Më 07 dhe 08 tetor 2009 në Mavrovë, u zhvillua trajnim dyditor, për një pjesë të stafit të Qendrës me temë  "Hyrje në lidership", me çka praktikisht filloi realizimi i “pakos së intervenimeve" në pajtim me Memorandumin për mirëkuptimit dhe bashkëpunim të lidhur ndërmjet  programit të USAID-it për zhvillim institucional dhe resurse njerëzore dhe Qendrës.
 
Trajnimi u realizua nga ekspertë të huaj zonja Ann Marie Clark dhe ekspertë të vendit z. Cvetko Smilevski, gjatë së cilit u shqyrtuan disa pika kryesore:

Lexoni përmbajtjen...
 
<< Fillim < E mërparshme 1 2 3 Tjetra > Fund >>

Rezultatet 21 - 23 nga 23
www.yesnetwork.mk

R:SS

mk.gif MK
  en.gif EN
   
РМ
  eksterno1-baner1-4-csoo.jpg
strategija_al.jpg