Skip to content

Pathway:Ballina arrow Link arrow Thirrje për shprehje interesi
Thirrje për shprehje interesi Printoni E-mail

Projekt i Përbashkët i Bashkimit Evropian dhe i Këshillit të Evropës
“Mbështetje Rajonale për Arsim Gjithëpërfshirës”

Образец за пријавување
Повик за изразување на интерес

Fletë aplikimi
Thirrje për shprehje interesi

Başvuru formu
İlgi beyanı daveti

 
www.yesnetwork.mk
mk.gif MK
  en.gif EN
   
РМ
  eksterno1-baner1-4-csoo.jpg
strategija_al.jpg