Skip to content

Pathway:Ballina
Më 13.6.2012 me fillim në ora 12 në Shkup, KulturKontakt në bashkëpunim me Qendrën për Arsim Printoni E-mail

13.6.2012 me fillim në ora 12 në Shkup, KulturKontakt në bashkëpunim me Qendrën për Arsim Profesional dhe Trajnim realizoi manifestimi përfundimtar nga projekti pesëvjeçar  tour. reg, i cili promovoi arsimin me drejtim të turizmit në shkollat e mesme në Republikën e Maqedonisë. Në këtë eveniment nxënësit nga gjashtë shkollat e mesme me drejtim të turizmit dhe hotelerisë i prezantuan projektet e tyre në bashkëpunim me subjektet ekonomike.

Këtë eveniment  e hapi  ambasadori i austriak, në Republikën e Maqedonisë, z. Mihaell Tomas Bajer dhe zëvendësministri i Arsimit dhe Shkencës, z. Safet Neziri. 

p1010498.jpg
 
www.yesnetwork.mk

R:SS

mk.gif MK
  en.gif EN
   
РМ
  eksterno1-baner1-4-csoo.jpg
strategija_al.jpg