Skip to content

Pathway:Ballina
Më 30.6.2012 projekti tour.reg, i financuar nga bashkëpunimi zhvillimor austriak, ndërsa i zbatu Printoni E-mail

30.6.2012  projekti tour.reg, i financuar nga bashkëpunimi zhvillimor austriak, ndërsa i zbatuar nga KulturKontakt në bashkëpunim me Qendrën për arsim Profesional dhe Trajnim u organizua tryezë e rrumbullakët e cila për objektiv kishte refleksionin nga përdorimi i Udhëheqësit të përgatitur për praktikë feriale për shkollat e mesme nga drejtimi turizmit dhe hotelerisë.

Në këtë eveniment morën pjesë përfaqësues nga odat ekonomike, shkollat e mesme profesionale me drejtim të turizmit dhe hotelerisë.

nastan_03.jpg
 
www.yesnetwork.mk

R:SS

mk.gif MK
  en.gif EN
   
РМ
  eksterno1-baner1-4-csoo.jpg
strategija_al.jpg