Skip to content

Pathway:Ballina arrow Link arrow Përvjetori
Përvjetori Printoni E-mail

Qendra për Arsimin Profesional dhe Trajnim  - më 9 mars 2010 shënoi trevjetorin nga themelimi i saj në hapësirat e SHMQSH "Tanev Lazar" - Shkup. Shprehim falënderim për prezencën e zëvendëskryeministrit për çështje evropiane z. Vasko Naumovski dhe ambasadorit austriak H.E.Mr. Alois Kraut.

Njëherë, shprehim falënderim edhe te të gjithë përfaqësuesit e institucioneve nga vendi dhe organizatave ndërkombëtare, të cilët morën pjesë në këtë jubile.  

 
www.yesnetwork.mk
mk.gif MK
  en.gif EN
   
РМ
  eksterno1-baner1-4-csoo.jpg
strategija_al.jpg