Skip to content

Pathway:Ballina arrow Kontakt
Qendra për Arsim Profesional dhe Trajnim Printoni
Adresa:
Rr. Bul. "Goce Delçev" nr.8 k.p.290 (RTVM - kati i dytë)
Shkup
R. e Maqedonisë

Telefoni: 02/3135-484
Faksi: 02/3111-085

Informacion: Drejtor i Qendrës:
Ajshe Selmani
e-mail: ajshe.csoo@gmail.com
e-mail: ajshe@csoo.edu.mk

 

Dërgoni një e-mail:
www.yesnetwork.mk
mk.gif MK
  en.gif EN
   
РМ
  eksterno1-baner1-4-csoo.jpg
strategija_al.jpg